Konstrakta o pobjednicima Eurosonga: Publika je glasovima pokazala solidarnost prema Ukrajini

Posted on at 18:32
103 0

Srbijanska predstavnici na Eurosongu Ana Đurić poznatija kao Konstrakta gostovala je danas u emisiji “Nedjeljom u 2” urednika i voditelja Aleksandra Stankovića.

Pjevačica i voditelj razgovarali su o brojnim temama, a na samom početku emisije dotaknuli su se Eurosonga. Konstrakta je priznala da ranije nije posebno pratila to natjecanje.”Nisam takav tip. Pratim kao većina onih koji sjednu kada dođe finale, sjedneš i odgledaš, kladiš se ko će proći…Ta vrsta zabave. Do ove godine nisam znala ni kakva su pravila ni koji je sistem glasanja, evo sad sam se upoznala s tim”, iskrena je pjevačica.

Prokomentirala je ovogodišnje pobjednike, predstavnike Ukrajine Kalush Orchestra.

“Ukrajina posljednjih nekoliko godina dobro prolazi na Eurosongu. Meni se više svidjela prošlogodišnja pjesma, nego ova. I ova je imala nekih zanimljivih dijelova, ali mislim da je publika svojim glasovima pokazala solidarnost prema Ukrajini”, kazala je.

Otkrila je i kako se odrekla karijere arhitektice kako bi bila doma s djecom.

“Nisam se nikad pokajala zbog te odluke. To je bila zajednička odluka i mislim da sam dobro postupila”, kazala je pjevačica.

Konstrakta je na Stankovićevo pitanje o Srbiji i Europskoj Uniji odgovorila kako se umorila od svega toga.

“Na to samo mogu emotivno odgovoriti. Poštujem Europsku Uniju mislim da je super ideja, ali već godinama se to odugovlači. Tako da sam se umorila od svega”, pojasnila je.

Progovorila je i o uvjetima života u Srbiji.

“Kao svako okruženje, ima svoje prednosti i mane. Ja sam odabrala ostati. Nikad nisam otišla i biram da u okviru okolnosti vidim što ovdje mogu učiniti”, zaključila je.

Related Post

There are 1 comments

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.